Even voorstellen..

Stella, aangenaam. Wij als jong team hebben elkaar jaren geleden gevonden om met een gemeenschappelijke passie een topproduct voor de vakman neer te zetten. De teamleden hebben al diverse succesvolle projecten en bedrijven op hun naam staan. Van 's werelds eerste podcast-applicatie en wereldbekende computergames tot een online muziek streaming-dienst. Daarnaast hebben alle teamleden een trackrecord opgebouwd bij diverse grote multinationals op diverse functies.

De kracht van het team ligt in het realiseren van concepten die gericht zijn op eenvoud, strak design, moderne technieken, goede klantenservice. Daarnaast zijn we er (uiteraard) niet vies van om zo nu en dan de week af te sluiten met een gezellige borrel!

De vakmannen achter Stella

Samenwerken?

Ieder in zijn kracht en samen kom je verder. Dit zijn twee belangrijke speerpunten die Stella verwezenlijkt in haar bedrijfsvisie. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven die elk sterk zijn in hun vakgebied. Waar mogelijk wordt Stella gekoppeld met andere platformen op een manier die voor de gebruiker naadloos aanvoelt. Zo kunnen partijen elkaar versterken en kan Stella haar doel verwezenlijken om de bouwvakman zo breed mogelijk te bedienen.

 

Samen kijken naar de mogelijkheden?
Wil je graag samenwerken met Stella en kijken wat de mogelijkheden zijn? Neen dan contact op met Enrico van den Houten of Martijn Venrooy. We gaan altijd graag het gesprek aan!

Partners van Stella

© 2014 - 2020 - Rivium 4e straat 5, 2909 LJ Capelle aan den IJssel, Nederland - KvK 60565330 - Algemene voorwaarden - Privacy policy